Istoric

Am început timid în 1994, însă am țintit mereu sus. Am plecat la drum cu multă determinare și cu valori solide care ne-au ghidat traseul. Am clădit parteneriate puternice și am stat mereu să ne ascultăm clienții. Nu am neglijat nici un detaliu, analizând fiecare pas și cântărind fiecare decizie. La 25 de ani de MONS MEDIUS privim în urmă cu mândrie și înainte cu speranță, încrezători că modul nostru de a face afaceri este cel corect aducând rezultate atât pentru noi cât și pentru partenerii noștri.

Ne-am diversificat mereu portofoliul de produse și tehnologii. Cu fiecare an am adăugat noi servicii și ne-am apropiat mai mult de partenerii noștri, ascultând ceea ce au de spus.

Misiune

Să oferim constant soluții de top, inovatoare tehnic și capabile de a oferi rezultate impecabile clienților noștri.

Viziune

Să devenim furnizorul de referință pentru industriile deservite prin excelența serviciilor, calitatea produselor și onestitatea relațiilor de business.

Valori

Valorile sunt fundația pe care am clădit filosofia noastră de business. Nu ne plac scurtăturile! Succesul nostru a implicat și implică muncă și responsabilitate combinate cu respect față de parteneri.

  1. INOVAȚIE - suntem la curent cu cele mai noi tehnologii. Suntem cu un pas înainte și furnizăm soluții menite să eficientizeze afacerea clienților noștri și să îi ajute să poată livra peste competiție.
  2. IMPLICARE - este o caracteristică esențială a unui partener onest și responsabil. Suntem implicați alături de partenerii noștri pentru a furniza cele mai bune soluții.
  3. EXCELENȚĂ - nu este o întâmplare, ci o disciplină. Ne propunem să fim atenți la fiecare detaliu adăugând valoare și profesionalism fiecărui pas din procesul de vânzare.
  4. CUNOȘTINȚE - avem cunoștințele tehnice necesare evaluării corecte a nevoilor clienților noștri.
SUS