Industria textilă

Soluțiile nostre adresate industriei textile sunt grupate în două categorii:

  • Soluții de finisaj prin imprimare digitală;
  • Soluții de tăiere într-un singur strat;

Cele două tehnologii se pot combina pentru realizarea de produse personalizate atît la nivel de design, cît și la nivel de dimensiuni/mărime.

Imprimarea digitală a textilelor este o tehnologie care permite deopotrivă aplicarea unui model repetitiv, uniform, cît și a modelelor unice direct în tiparul confecțiilor dorite.

Imprimantele de format mare din portofoliul nostru specializate pentru textile se împart în două categorii:

  • Printere pentru hârtie de sublimare, destinate imprimării materialelor din poliester. Imaginile de pe hârtie sunt ulterior transferate pe material cu ajutorul unui calandru.

Tehnologia este utilizată pe scară largă în producția de echipament sportiv, dar și în modă, producția de mobilier și în decorațiuni interioare.

  • Printere pentru imprimarea directă a textilelor. Acestea sunt dotate cu sisteme de transport cu banda, adecvate materialelor textile.

Imprimarea directă materialele textile implică un proces mai laborios, ce poate însemna o etapă de pretratment, o metodă de fixare a cernelurilor și o spălare finală. Oferta noastră cuprinde echipamentele SeTeMa care acoperă toate aceste etape.

Soluția debitării într-un singur strat este singura aplicabilă în urmatoarele cazuri

  • Realizarea de îmbrăcăminte la comandă („Made to Measure”);
  • Tăierea materialelor cu model geometric ce trebuie coordonat („Pattern Matching”);
  • Tăierea textilelor imprimate digital cu model în tipar („Printed Cut”).
echipament taiere cutter flatbed Zünd G3 textile tehnice

Cutterele Zund dotate cu software specializat de recunoaștere a modelelor imprimate și cu sistem de alimentare pentru textile reprezintă soluția optimă pentru rezolvarea acestor aplicații.

NEWSLETTER

SUS