Zund DRT compozite carbon taiere debitare

Vedere de ansamblu

Tehnologiile dezvoltate inițial pentru producția publicitară au migrat ulterior către alte industrii. La rândul ei, producția publicitară a adoptat o întreagă paletă de materiale și tehnici de la industriile tradiționale.

Evoluția tehnologiilor digitale a accelerat aceste schimburi, astfel încât delimitările între industrii sunt astăzi și mai vagi.

Provocări

Pe lângă rezolvarea strict tehnică a unor cerințe, răspunsul nostru în rezolvarea problemelor puse de industrii extrem de diferite constă în înțelegerea particularităților acestora și integrarea soluțiilor propuse în fluxurile de producție pre-existente.

Soluții

Toate cele trei divizii ale noastre oferă soluții care sunt adoptate de diverse industrii.

De exemplu, materiale precum policarbonatul solid Makrolon sau plăcile din polipropilenă sunt intens utilizate în construcțiile civile și industriale sau în industria constructoare de mașini.

Imprimarea inkjet pătrunde cu rapiditate în industria textilă, în industria mobilei, în producția de ambalaje sau chiar în industria auto.

Echipamentele de tăiere și formare din portofoliul nostru sunt prezențe obișnuite în fabrici și ateliere de prelucrare cu cele mai variate profiluri. Despre toate acestea vom detalia în sub-capitolele următoare.

NEWSLETTER

SUS