Sisteme cusut taiat ultrasunete Sonic materiale continut plastic ABS PMMA PI PC PET PA PE PVC

Echipamente medicale de protectie

Tehnologia ultrasonică este o metodă rapidă și eficientă pentru tăierea și îmbinarea materialelor textile sintetice țesute și nețesute.

Mașinile de cusut cu ultrasunete SC20/SC40 fabricate de Sonic Italia, prin reglajelele digitale ale puterii, frecvenței și vitezei de avans, precum și prin gama extinsă de sonotrode și roți suport, permit abordarea cu succes a unor aplicații extrem de diverse.

În principiu, orice material textil care conține minimum 25% material sintetic termoplastic va putea fi îmbinat cu ajutorul mașinilor de cusut de la Sonic.
În mod special, materialele nețesute din poliester, dar și din polipropilenă, pot fi îmbinate în mod constant cu viteză mare și la o calitate ridicată. Este motivul pentru care mașinile de cusut cu ultrasunete se folosesc intensiv în producția de echipamente medicale de protecție, dar și la realizarea de sisteme de filtrare sau de ambalaje textile.

 

Unitățile ultrasonice constând din generatoare și sonotrode pot fi montate și pe linii automate de producție, iar presele STRXD pot fi folosite pentru lipirea în stații de presare.

SUS