Cutter Zünd L3

Cutter-ul flatbed Zünd L3 este construit la cel mai înalt standard de calitate elvețiană, și este dedicat tăierii de piele pentru pantofi și accesorii, cu ajutorul sculelor și modulelor dedicate. Construcția pentru lucrul în tandem asigură maximum de productivitate și ușurează semnificativ munca operatorului.

Descriere

Modularitate –  Pe cutterele Zünd L3, se pot monta simultan pe capul de tăiere 3 module, în orice combinație de tăiere, perforare și marcare.

Ergonomie – Gândite special pentru tăierea de piele, cutterele Zünd L3 asigură maximum de eficiență și ușurință în utilizare, cu sistemul de lucru în tandem ce asigură siguranța operatorului și utilizarea la intreaga capacitate a timpului de tăiere.

Fiabilitate – Cutterele Zünd sunt construite la cele mai înalte standare de calitate elvețiană, cu o durată de viață dovedită de peste 20 de ani. Aceasta, împreună cu un service prompt și de calitate, asigură un cost total de mentenanță minim și un timp maxim de producție chiar și in cele mai solicitante condiții.

>

Piele – Cutterele Zünd L3 reprezintă vârful de performanță în tăierea de piele pentru pantofi și accesorii, datorită construcției dedicate, dispunând atât de scule și cuțite dedicate cât și de software specializat – Video

Repetabilitatea poziționării± 0,03 mm
Precizia poziționării± 0,1 mm/m
Viteză maximă axa X/Y1414 mm/s
Viteză perforare8 perforații/s
Accelerație maximă 11,03 m/s²
Dimensiune masă de tăiere2300 mm x 1000 mm / 3200 mm x 1000 mm
SUS